verhuur eventruimte

De voortuin van Studiomie is een niet alledaagse feestruimte. Ze houdt het midden tussen een gezellige huiskamer en een outdoor garden. Buiten wordt binnen en binnen wordt buiten. Verborgen achter een industriële gevel van 18 meter zit een pareltje dat tot de verbeelding spreekt. Het is een unieke locatie in Gent die verschillende mogelijkheden biedt aan hen die van hun feest iets speciaal willen maken. Wie op zoek is naar een plek die doet verbazen is hier aan het juiste adres. 

Er is bewust gekozen om de voortuin zo basic mogelijk in te richten zodat bij elk event de ruimte aangepast kan worden. We beschikken daarom niet over een vaste keuken. Deze wordt ter plaatse opgebouwd volgens de noden van het georganiseerde feest. Hiervoor werken we samen met vaste cateraars die perfect de mogelijkheden kennen van deze specifieke feestruimte. 

De ruimte is deels open en deels overdekt. Dit maakt verschillende sferen mogelijk. Zowel bij goed als slecht weer, zomer of winter. 

Door deze openheid is het helaas niet mogelijk om dansfeesten te organiseren ivm geluidsoverlast naar onze buren toe. 

De Studiomie Feestruimte is geschikt voor kleinschalige evenementen zoals:
recepties / babyborrels / stocksales / tryouts theater, muziek / dinners / photoshoots

Max. capaciteit staande evenementen: 100 personen
Max. capaciteit sit down dinners: 50 personen

Huurprijs: 
Basis huurprijs is €500 excl.btw
Inbegrepen: sfeerverlichting, klein meubilair (zithoekje met salontafeltjes), bar, toilet voorzien van zeep en handdoekjes, electriciteit, water, opkuis.
Niet inbegrepen: huur van tafels, stoelen, accessoires (bloemen, kaarsen) 

Verder kan je feest helemaal op maat uitgewerkt worden en maken we hiervoor graag een offerte op.

 

foto: Setting 'Gentse Feesten 2013'

studiomie_feestruimte.png